Hvid, lys og fabelagtig badeværelse er alle buzz i den seneste badeværelse design dille. Badeværelser sprøjtede med dristigt farvede malede vægge og mønstrede keramiske gulvfliser prydet med uberørt hvid keramik badeværelse suiter skabe den perfekte drama. For at afslutte look som franskmændene ville sige “la piece de modstanden” badeværelse spejl. Badeværelsesspejle er en af de primære elementer i ethvert badeværelse design ensemble simpelthen fordi de kan helt ændre udseendet af badeværelse i forstand, hvor både naturlige og kunstige lys afspejles.
At udforske de uendelige muligheder i badeværelsesspejle, oprettelse af udseendet man stræber efter at opnå hvad enten traditionelle eller moderne, har badeværelsesspejle skiftet gennem moderne tiderne. Victoriansk stil badeværelser blev ofte bygget med tunge lag af mørke træsorter fra boxed i bade, Træ indrammet spejl til wainscoting. Dagens traditionelle stilarter badeværelse møbler er sportslige lignende designkoncepter, men med en meget blødere look. Badeværelsesspejle er let loft med forskellige træ teksturer og toner og træ badekar paneler er tilføjet til at intensivere designelementer som en forlængelse af tradition. Buede spejle alene eller med tilsætning af væg sconces for ekstra belysning kan også oprette en viktoriansk føler, at dit badeværelse indstilling.
At vælge den rigtige badeværelse spejl
At vælge den passende wall mirror er også bestemmes ikke kun af størrelsen af dit badeværelse, men også på størrelsen af badeværelse forfængelighed, badeværelsesspejle bør aldrig strække sig ud over forfængelighed, da det vil skabe en ubalanceret look. Ideel væg spejl til badeværelser med dobbelt-bækkenerne, er rektangulære væg til væg-spejle til at udbrede tilstrækkelig belysning udsætter badeværelsestilbehør samt de andre badeværelse møbler, øge tilstedeværelsen af badeværelset.
Solid hvid badeværelse suiter er en måde at tilstrækkeligt spreder lys til en luftig følelse, når lyset reflekteres af hvide badeværelse indretning illusion af rum er straks oprettet. Alle hvid keramik badeværelse suiter give dit badeværelse et sammenhængende udseende, men mere satte vigtigere scenen for induktion af farve, varme nuancer af røde, blå eller grønne nu viser op i de seneste badeværelse designs, accent med Galant solid farvet keramik fliser eller fliser med et motiv indlæg at binde udseendet af badeværelset sammen til et indbydende fristed.
Moderne badeværelsesspejle tømrer
Ønsker at give dit badeværelse et moderne personlighed, spejle frameless badeværelse med inset belysning levere alle muligheder for en ultra moderne stemning. At opnå et moderne look med runde eller firkantede spejle er den perfekte løsning for indviklede moderne mønstre. Hængende hans / hendes matchende væg spejle med en overhængende lys funktion øger mængden af lys i badeværelset igen for ikke at overstige varigheden af enten ordet monteret eller vægmonteret håndvask møbler, hjælper med at oprette en sofistikeret moderne udtryk især for mere komplekse badeværelse remodeling projekter. For endnu mere dramatiske resultater, at opdage forskellige anvendelser for væg spejle kan præsentere et unikt look, spejle med indbygget belysning er også ved at blive installeret indeni Brusevægge og i og omkring badning område at skabe en barbering område for hannerne i dit hjem samtidig med at funktionaliteten af badeværelse spejl i støtte ekstra belysning bør. Med dagens badeværelse leverandører bære en række badeværelse spejl design, stilarter og størrelser, planlægning af et tema omkring spejle og belysning er let arbejdede med andre badeværelse design komponenter.
Skrevet af Shelley Murphy for www.victoriaplumb.com en online forhandler af baderumsmøbler, damp brusere, Bruseafskærmninger, jacuzzi spa-bad og bad relaterede produkter tjener det Forenede Kongerige.