Hvor meget arbejdsgivere og medarbejdere virkelig værdsætter deres kontorstol? Jeg har været involveret i installationen af office møbler i næsten 10 år, og det undrer mig konstant, hvordan et skrivebord er værdsat langt mere end en stol. Begge er døde ting, sandt; men et skrivebord formål er simpelthen for at holde din computer, papirer, billeder af din familie osv… fra gulvet. Værdien af pulten er 90% æstetiske.
Når jeg ser klienter med hensyn til office renovering, i 9 ud af 10 tilfælde har de et sæt budget. Fra dette budget tager office-kontorerne generelt prioritet, med kontor stol valg dikteret af penge, der mangler efter at kontorerne er blevet valgt.
Men hvorfor? Lad os se på nogle matematik i et minut. Du arbejder 8 timer om dagen, 5 dage om ugen, 48 uger om året. Hvis vi siger, at du sad ved dit skrivebord ca 5 timer pr. dag i løbet af et år bruge du 1200 timer sad i din kontorstol. Du kan visualisere dette er bedre 1200 timer det samme som 50 dage og nætter solid sidder.
Så hvad du sidde på arbejde?
Budget operatør stole er tilgængelige fra så lidt som £30. Mens disse er solidt bygget og i mange tilfælde garanteret op til 5 år, er de simpelthen ikke ergonomisk egnet til længere tids brug.
Det kunne blive foreslået, at en arbejdsgiver mulighed for siddepladser, ligeud kommer ned til hvor meget de værdsætter velvære af deres personale.
Hvis nogen mener de ovennævnte erklæring for at være lidt dramatiske er det værd at vide, at den officielle forekomsten af rygsmerter i Det Forenede Kongerige er 16.5million syge. Rapporter tyder på cirka 5 millioner dage om året er tabt i Det Forenede Kongerige arbejdsdage går tabt i Storbritannien gennem rygsmerter.
2005 rapporter stat at understrege overhalet seneste rygsmerter som den mest almindelige årsag til fravær på arbejdspladsen. Henhold til HSE op til 5 millioner mennesker i UK påstanden om at føle sig ‘meget’ eller ‘meget’ understreget af deres arbejde. Naturligvis stress har et tal på medvirkende faktorer men skulle opretholde en ubehagelig kropsholdning ville helt sikkert være en stor en
Det er forkert at foreslå, at mere passende kontor stol bestemmelse helt vil afhjælpe disse problemer. Det skal dog sikkert hjælpe samtidig forbedre samlede motivation fra personalet, mens de er på arbejde.
Ortopædiske siddepladser er let tilgængelige via de fleste god Kontor møbler leverandører, men når Kontor møbler citater og bud, der er oprettet i en pris drevet marked, ingen synes at have analyseret de sande omkostninger følger af upassende siddepladser.