Hvis du leder efter kan billig livsforsikring være 10 års sigt livsforsikring vil passe dine behov perfekt. Dette er livsforsikring i sin enkleste form. Politikken indeholder en garanteret død fordel fra starten og et garanteret niveau premium. Efter de første 10 år nogle livsforsikringsselskaber giver dig mulighed at forny politikken for en yderligere 10 år på en øget premium. Denne 10-års sigt politik giver dig rigelig forsikring for lille udgift over en forholdsvis kort periode.
Politik død fordel
Hvis du er den stolte ejer af en 10 års sigt livsforsikring politik. Hvis du skulle dø inden for 10 år af dit ejerskab af denne politik betales det fulde pålydende beløb til din modtager, enten i et engangsbeløb eller i form af en månedlig indkomst. Den månedlige indkomst kan tage en af flere forskellige indkomst muligheder. Du kan vælge at tage en levetid indkomst med nogen bestemt periode. Efter modtageren begynder modtagelse ville indkomsten, hvis han/hun skal dø pludselig at være i slutningen af indkomsten. Ingen ville blive noget mere fra 10 år livsforsikring. Det er ligegyldigt, hvis indkomst er betalt kun for en måned. Der er andre muligheder, der ville forsikre dem for, men der vil forsikre din modtagere, mere af en udbetaling.
Du kan vælge at betale dem en levetid indkomst med en 10 eller 20 år visse. Dette vil sikre, at indkomsten er betalt for 10 eller 20 år henholdsvis. Du kan vælge en fast periode mulighed, som ville garantere, at indkomsten udbetales for en fast periode, eksempel 20 år eller du kan bruge indstillingen interesse, som vil holde din hovedstol i takt og betaler kun interesse til modtagerne for en bestemt årrække . I slutningen af denne periode ville være betalt hovedforpligtet.
Sigt forsikring konvertering privilegium
De fleste sigt forsikringspolicer har indbygget en konvertering privilegium. 10 års sigt liv forsikringspolice er ingen undtagelse. Dette er fordi sigt forsikring er midlertidig forsikring og mennesker har som regel en permanent for livsforsikring. Du kan konvertere din politik normalt en permanent politik inden for en bestemt periode. Nogle virksomheder begrænse din omlægningsperioden til 8 år, mens andre kan tillade politik ejer de fulde 10 år.
Tilgængelige ryttere til din politik
Der er visse ryttere, som du kan føje til din 10 års sigt livsforsikring politik, der voldsomt øger det værdi til dig selv og dine modtagere. Du kan tilføje ophævelse af premium handicap rytteren. Hvis du skulle blive deaktiveret, når som helst efter 6 måneder af handicap, betale livsforsikringsselskab dine præmier for dig, selv om det er for hele varigheden af politikken. Nu, er det ikke bare fint?
En anden rytter, som du kan føje er utilsigtet død fordel rytter. Dette er undertiden benævnt dobbelt godtgørelse rytter. Hvis du skal dø i en ulykke vil livsforsikringsselskabets betale dobbelt død fordel til dine modtagere.
Minimumsbeløb og beløbsgrænser
Der er visse minimale og maksimale mængder af 10 års sigt livsforsikring, at forsikringsselskaber vil være parat til at udstede en ansøgere liv. Dette kan variere efter alder og sygehistorie. Nogle virksomheder kan være parat til at udstede mellem $20.000 og $1.000.000, andre kan starte på 100.000 og gå så højt som $10.000.000 eller $20.000.000.
Levende fordel ryttere
Aids-virus medført en forholdsvis ny idé, som mange livsforsikringsselskaber har vedtaget. På grund af enorme behov for ekstra kontanter kan uhelbredeligt syge mennesker sælge deres politik til investorer for en procentdel af dens værdi. Som alternativ kan du tilføje en rytter til din politik, som vil tillade dig at trække en del af din død fordel i løbet af din levetid. Dette kaldes en levende fordel rytter. Det ville tjene til at lette presset på de uhelbredeligt syge og deres familier.
Ægtefælle og barn sigt ryttere
Mange forsikringsselskaber tilbyder mulighed at tilføje en forholdsvis lille sigt livsforsikring rider på livet af din ægtefælle og børn. Disse ryttere er normalt 5 års sigt eller 10 års sigt ryttere, der arbejder ud til at være billigere end havde politikkerne, der er købt separat.
Klik på linket nedenfor for at lære mere om 10 år tidsbegrænset livsforsikring og andre lignende typer af livsforsikring.